Горлівку обстрілюють. Є загиблі і поранені

Неділя, 3 серпня 2014, 16:21
Як повідомляє Інтерфакс-Україна, у ніч з суботи на неділю під артобстріл потрапили селище Штерівка, Нижній Хутір та селище Жовтневий в Горлівці.
Горлівку обстрілюють. Є загиблі і поранені

В місті звучать автоматні черги. Є загиблі, як мінімум 15 людей поранено. В результаті обстрілів також був пошкоджений газопровід. За словами місцевих жителів, під обстріл попали оптовий ринок, селище Солідарність та вулиця Інтернаціональна. Два снаряди потрапили в терикон закритої шахти «Кочегарка».Є інформація, що снаряди падали біля автостанції, міського управління ДАІ та поста «ДНР», який розміщувався при в'їзді в Горлівку.

Продуктові магазини Горлівки працюють за скороченим графіком - до 15.00, супермаркети - до 17.00. Крім цього, в Горлівці був розграбований магазин мототехніки: Зловмисники виралили всі мотоцикли, які були в наявності.

Як пише видання Gorlovka.ua, місцевим жителям знову довелося спуститися в підвали. Там вони провели всю ніч. «Підвали знову почали наповняться матрацами, консервами, хлібом та бутильованої водою", - пишуть очевидці.

comments powered by HyperComments