Через бойові дії в Донецьку загинуло 23 мирних жителя - мерія

Четвер, 7 серпня 2014, 19:59
Від початку бойових дій в Донецьку загинуло 23 мирних жителя. На даний момент в місті залишилося 730 тисяч людей. Мешканці міста, які опинилися небезпечних районах, перебираються у більш спокійні.
Через бойові дії в Донецьку загинуло 23 мирних жителя - мерія

Про це кореспонденту «Української правди» повідомив перший заступник міського голови Донецька Констянтин Савінов. Переважно це люди, які опинилися у зоні обстрілу. За його словами, 5 серпня відбулася апаратна нарада керівного складу виконкому Донецької міськради.

За результатами наради стало відомо, що у Будьонівському, Пролетарському, Кіровському та Київському районах залишилося приблизно 75-80% мешканців. Багатьом жителям міста довелося покинути центр та інші неспокійні райони.

Савінов також повідомив, що з Петровського району, який першим постраждав від обстрілів, виїхало 80% мешканців. Він розповів, що зараз в Донецьку можна спостерігати хвилю самоорганізації і взаємної підтримки. Волонтери постачають провізію та медикаменти в дитячі садки, лікарні та дитячі будинки. Також донеччани, які проживають у більш-менш спокійних районах, приймають до себе мешканців з інших частин міста.

comments powered by HyperComments