Ситуація в Донецьку: знову бої за аеропорт

Четвер, 4 вересня 2014, 21:33
Ніч з 3 на 4 вересня пройшла відносно спокійно, але вже о 4.30 городяни прокинулися від залпів з важкої зброї, які були чутні в усіх районах.
Ситуація в Донецьку: знову бої за аеропорт

В результаті попадання снаряда в Київському районі пошкоджений житловий будинок, розташований за адресою провулок Обський, 14, повідомляє сайт міськради.
Жителі Донецька  в соціальних мережах також повідомляють про те, що в цьому ж районі снаряди падали в Путилівський гай, ставки, колишню шахту Путилівську.
Повідомляється також про артобстріли в Петрівському районі. "Можливо, з боку Курахово", -  інформують один одного городяни.
Також мешканці Донецька повідомляють про те, що всю ніч по місту лунали автоматні черги.
Рано вранці, близько 4.00 - 4.20, в результаті обстрілу, снаряди потрапили у будівлю навчального корпусу школи-інтернату № 22 (що була школа-інтернат № 5) для дітей, хворих на ДЦП.

Станом на 9.30 обстановка в Донецьку напружена.
Найбільш інтенсивні військові дії проходять в районі донецького аеропорту, який знаходиться під контролем української армії.
Водопостачання в місті відсутнє. Нагадаємо, вчора була знеструмлена Верхньокальміуська фільтрувальна станція, яка подає воду на Донецьк. Приступити до відновлювальних робіт аварійні бригади не можуть через безперервні бойові дії.
У Петрівському, Київському, Кіровському і Куйбишевському районах  енергетики продовжують ремонтні роботи на мережах енергопостачання.
Учора, 3 вересня, відновлений рух тролейбусів за маршрутом №8. Громадський транспорт працює в місті в штатному режимі

comments powered by HyperComments