На Луганщині загинуло троє мирних мешканців, - Москаль

Вівторок, 7 жовтня 2014, 13:08
Оперативна ситуація в Луганській області за минулу добу значно ускладнилася.
На Луганщині загинуло троє мирних мешканців, - Москаль

 

Про це на своєму офіційному сайті у вівторок повідомляє голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль. Оперативна ситуація в Луганській області за минулу добу значно ускладнилася.

6 жовтня о 10:10, 10:35 і 15:10 відбулися мінометні обстріли блокпосту Нацгвардії в районі Бахмутки, жертв немає.

З  17:50 до 19:50 бойовики обстріляли опорний пункт 92-ої бригади Збройних сил України біля села Веселої Гори Слов’яносербського району. Поранено четверо українських бійців.

У районі ТЕС міста Щастя терористи обстріляли 24-ий штурмовий батальйон ЗСУ. Трьох бійців поранено, один – важко поранений.

У секторі "А" о 10:15 і о 10:25 було здійснено обстріл двох блокпостів Нацгвардії з боку  Кіровська (територія, контрольована ЛНР). Жертв і поранених немає.

О 12:12 у Перевальському районі відбувся мінометний обстріл гірничо-піхотної бригади ЗСУ, з 12:10 до 12:35 – обстріл посту Нацгвардії біля села Катеринівки Попаснянського району, з 12:50 до 13:00 – обстріл із боку Первомайська (контрольований ЛНР) міста Золотого.

О 13:10 під час обстрілу системами "Град" міста Золотого біля власного будинку загинула 53-річна жінка.

У період із 12:15 до 17:00 терористи з боку Первомайська здійснили 20 пострілів із мінометів у розташування зведеного загону УМВС у Тернопільській області в м. Попасна. Унаслідок цього поранено 5 працівників міліції, зокрема 4 офіцерів і сержанта. Мінами знищено котельню дитячого садка, а також пошкоджено будівлі відділу ДАІ, вагоноремонтного заводу, магазину "Світанок" і три приватні будівлі.

Одна з мін потрапила на подвір’я приватного будинку. Відтак на місці загинули двоє місцевих мешканців: 78-річний батько та 45-річний син.

У Біловодському районі при проведенні сільськогосподарських робіт на полі вздовж кордону з Росією на міні підірвався трактор. Тракторист живий. Район очеплено, бо є підозри щодо інших замінувань.

 

comments powered by HyperComments