Щастя і Станиця знову під обстрілом

Середа, 12 листопада 2014, 19:26
У ніч з 11 на 12 листопада бойовики обстріляли позиції ВСУ поблизу міста Щастя і Станиці Луганської в Луганській області. Повідомляє сайт "Восточный дозор".
Щастя і Станиця знову під обстрілом

Бій почався в 23:00 і тривав близько 5 годин, повідомляє informator.lg.ua. Бойовики використали важку артилерію. За попередньою інформацією, загиблі і поранені. Як повідомлялося раніше, позиції ВСУ під Щастям обстріляли з реактивних установок "Град".

День і ніч з 11 на 12 листопада для Станиці Луганської і навколишніх селищ були жаркими. Жителі повідомляють, що стрільба і вибухи тривали приблизно до 2: 00. Багато хто весь цей час провів в підвалах. Повідомляється, що в Погорілівці снаряд впав в город  Михайла Рибака, в будинку пошкоджений дах. У сусідів також постраждав дах (Зубарева) і вилетіли стекла (Герасименко). Потерпілих нема.

У Рибгоспі по вулиці Озерній в городи впало декілька снарядів. Руйнувань і потерпілих немає.

У Станиці Луганською під обстріл потрапив кв.Молодіжний. Спалахнув будинок в районі будівельного магазину "Альберта". Пожежа була сильна, станом на10: 00 будинок все ще горів.

Крім того, за даними глави Луганської ОДА Геннадія Москаля в селищі зруйнований будинок по вул. 1 Травня, мінометним вогнем пошкоджена ЗОШ №1, а також гаражі та два автомобілі.

comments powered by HyperComments