Обстановка в Донецькому аеропорту (фото)

Субота, 17 січня 2015, 13:43
Зараз в Донецькому аеропорту настало тимчасове затишшя. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
Обстановка в Донецькому аеропорту (фото)

У результаті безперервних безглуздих лобових атак російські терористи зазнали величезних втрат. Рахунок йде на сотні загиблих за добу. Щоб винести трупи і відвезти поранених, бойовики підрозділу "Спарта" закидали територію битви димовими шашками.

Не дивлячись на усі повідомлення про захопленнятерміналу ДАП росіянами, які з'являються, аеропорт, як і раніше, під контролем доблесних воїнів-героїв "кіборгів".

Як повідомляє у Фейсбуці головред "Цензора" Юрій Бутусов, уранці все було тихо. Але затим бойовики зробили черговий безглуздий штурм, за сценарієм попередніх двох днів. Активний прицільний танковий вогонь, обстріл артилерією, потім ближній бій силами штурмових бригад. ЗСУ відкрили вогонь у відповідь і атака була відбита, внаслідок чого активні дії супротивника вдалося зупинити.

На даний момент відбуваються дрібні локальні перестрілки. Російські бойовики влаштували завісу і в диму намагаються евакуювати своїх численних убитих і поранених.

Діями українських військових особисто керує комбриг 93-ої бригади Мікац. Це досвідчений і відповідальний командир, здатний на вольові вчинки, але кінцеві рішення приймаються в "центрі". "Кіборги" чекають підкріплення і готуються до масштабних дій.

Нагадаємо, що учора донецькі бойовики застосували при атаці аеропорту важку зброю - установку "Метеорит".

comments powered by HyperComments