Спілкуючись з офіцером ЗСУ, Захарченко влаштував істерику (фото, відео)

Субота, 17 січня 2015, 13:52
У мережі з'явилося відео, на якому "проводир ДНР" у бесіді з українським офіцером не контролює емоції і зривається на крик. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Спілкуючись з офіцером ЗСУ, Захарченко влаштував істерику (фото, відео)

Зустріч відбулася недалеко від донецького аеропорту. У відповідь на випади про зневагу Захарченко, офіцер ЗСУ пояснив, що вони не збираються припиняти оборону, оскільки це дії у відповідь на атаку бойовиків. "Як тільки ви припините штурмувати термінал, ми відразу ж перестанемо стріляти", - заявив офіцер, маючи на увазі артилерію в селищі Піски.

У відповідь Захарченко вибухнув тирадою, називаючи бійців ЗСУ карателями і негідниками. Використовуючи лайливі слова і тикаючи пальцем в офіцера, він в істеричній інтонації заявив, що тут живе його теща, і це "його" земля, на що офіцер спокійно відповів, що він сам місцевий і будинок його батька знаходиться в районі аеропорту.

У той же час ситація навкруги ДАП стабільно критична. Бої не припиняються багато днів. В результаті обстрілу рухнула диспетчерська вежа. Зневірившись узяти будівлю терміналу, бойовики застосували страшну зброю -

установку вибухового розмінування "Метеорит".

 

comments powered by HyperComments