Бойовики "Одеси" знайшли підпільний склад Плотніцького

Понеділок, 2 березня 2015, 21:20
У результаті внутрішніх конфліктів, бандити з бригади "Одеса" не хочуть підкорятися Плотніцькому і надали докази його "темних справ". Члени "Одеси" знайшли і зламали склад Плотніцького, де він зберігав товари, вкрадені з супермаркету "Метро" і з гуманітарних вантажів.
Бойовики "Одеси" знайшли підпільний склад Плотніцького

Що все, що відбувається, вони зняли на відео, яке виклав в мережу блогер Денис Казанський. На відео зафіксовані різні продовольчі і господарські товари, дорогий алкоголь, а також цукор в упаковках "Аро", що свідчить про його "метровське" походження.

Що стосується ватажка "Одеси", Фомінова, він, в силу своєї наївності, написав рапорт на досить відомого журналіста-зрадника Родіона Мірошника. Він звинуватив Мірошника в просуванні своїх бізнес-інтересів, фінансових і господарських аферах. Також він вказав, що Мірошник працює на Олександра Єфремова, свого колишнього шефа, і причетний до перепродажу продуктів з гуманітарних постачань через мережу супермаркетів "Народний". У результаті Фомінов сам виявився під вартою і сидить в одному з підвалів колишньої будівлі СБУ.

Внутрішні конфлікти в керівництві "ЛНР" набирають оберти, і навіть сам "начальник служби безпеки ЛНР" звинувачує Плотніцького в привласненні ста тисяч доларів.

 

Як стверджує Громов, ці гроші були виділені на забезпечення і зарплату бойовикам із загону "Зоря", але Плотніцький поклав їх собі в кишеню. Крім того, "начальник служби безпеки ЛНР" повідомив, що Плотніцький налагодив схему привласнення і реалізації гуманітарних вантажів.

comments powered by HyperComments