Луганчани невдоволені якістю товарів, що ввозяться в місто

Понеділок, 15 червня 2015, 11:29
Жителі окупованого обласного центру скаржаться на продукти, ліки, миючі засоби і інші товари в магазинах і аптеках Луганська. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Луганчани невдоволені якістю товарів, що ввозяться в місто

Як повідомляє Анатолій К., який мешкає в «столиці ЛНР» з двома дітьми, йому постійно доводиться стикатися з підробками і відвертою низкопробщиною, які продаються в Луганську за високими цінами.

- З'явилося стійке почуття, що ми тепер живемо на заводі з утилізації відходів, а не в житловому місті, - повідомляє він. - Вже стільки разів стикався з підробкою на прилавках магазинів і аптек, що це вже не смішно.

Від накачаної крижаними пігулками курки нереальних розмірів до лікарських препаратів, що навіть візуально викликають сумнів. Миючі засоби спочатку просто розбавляли, а тепер тупо ллють в ємкості все що потрапило, наклеюють «ліві» етикетки і продають. Російська продукція просто відстій, везуть сюди всякий мотлох. І усе це за такими високими цінами!

Нагадаємо, навесні 2015 року в луганських супермаркетах почали маркувати товари російських виробників. Користувачі в соціальних мережах опублікували фотознімки з супермаркету «Каштан» із зафіксованим стикером кольорів російського прапора, з написом: «Російський продукт».

 

 

 

 

comments powered by HyperComments