У Луганську бояться влаштовувати гучні весілля

Ярослав Волков  |  П'ятниця, 2 жовтня 2015, 14:37
Луганчани, які не є родичами або друзями «ополченців» і керівництва «ЛНР», вважають за краще гуляти весілля «по-тихому».
гучні весілля у Луганську бояться проводити через ополченців

Про це повідомляє Валерій Єфімов, житель Луганської області, який займається весільними фотографуваннями.

За його словами, до війни у нього було багато клієнтів з Луганська, а зараз ситуація різко змінилася.

- У середині вересня після довгої перерви ніби намітилося замовлення від однієї молодої пари з Луганська, - повідомляє він. - Я вже зібрався їхати в ці вихідні, але учора вони мені подзвонили і сказали, що просто розписуватимуться, без пишних урочистостей, фото і відеозйомок.

Наречений пояснив відміну замовлення тим фактом, що зараз прості люди в Луганську, що не є наближеними до бойовиків і керівництва «ЛНР» не мають можливості збиратися великими групами.

- На «ополченських» весіллях - роби що побажаєш, - повідомляє джерело. - Але якщо, як мовиться, прості смертні вирішили весілля відзначити з урочистостями, відразу з'являються якісь люди у формі або в штатському і починають робити зауваження. Це стосується, до речі, не лише весілля, але і взагалі будь-яких зборів у місті, в яких бере участь декілька людей.

За словами Валерія, його клієнти, щоб не нариватися на неприємності, вирішили просто розписатися в РАГСі, а родичів і гостей зібрати вже вдома, щоб такою великою групою не «світитися» в місті.

Раніше повідомлялося, що луганчанин, що брав активну участь в захопленнях адміністративних об'єктів навесні 2014 року, мешкає в Росії і в Луганськ не збирається.

comments powered by HyperComments