За вакансії сваряться і є «колотнечі». У підконтрольній бойовикам Горлівці запрацював коксохімзавод

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 15:32
У підконтрольній бойовикам Горлівці запрацював коксохімічний завод «Істек», куди стоїть черга тих, що бажають працевлаштуватися. Про це повідомляє співтовариство «Nova Gorlivka» у Фейсбуці.
у горлівці знову почав працювати коксохімзавод

«Запрацював Горлівський коксохім-ІСТЕК, що належить самі знаєте кому. Спарки дизелів тягають вагони з вугіллям, контактну мережу адже вирізували «невідомі», а ночами «зозуля» тягає вагони чи то з коксом, чи то з вугіллям, не розгледіти в темряві. Не стоять під воротами коксохіму люмпени проти українських олігархів, не розмахують російськими прапорами, не вимагають вигнання і «свободи»... А стоїть черга громадян з Українськими паспортами у відділ кадрів, щоб влаштуватися до олігарха на роботу, іноді за вакансії сваряться і є «колотнечі»», - говориться у повідомленні.

За інформацією ЗМІ, ТОВ «Істек», яке контролює Горлівський коксохімзавод, належить депутатові Верховної Ради V і VI скликання Андрію Орлову, власникові низці вугільних підприємств у Донецькій і Луганській областях. З відкритих джерел відомо, що керівництво підприємства здійснюють молодший брат Орлова Володимир, а також бізнес-партнер їх сім'ї, депутат ВР VII скликання Олександр Бобков. Штаб-квартира корпорації Орлових і Бобкова знаходиться в Донецьку. За інформацією джерел, вона, на відміну від низки офісів інших фірм, так і не була захоплена бойовиками "ДНР", а ті з терористів, хто намагався зайняти будівлю, були заарештовані власними подільниками.

comments powered by HyperComments