Грицишин і Казаков вийшли в «фінал» виборів мера Сєверодонецька

Вівторок, 27 жовтня 2015, 13:34
У Сєверодонецьку відбудеться другий тур виборів на пост міського голови.
Грицишин і Казаков вийшли в «фінал» виборів мера Сєверодонецька

У м. Сєверодонецьку Луганської області, що виконує нині функції обласного центру, на виборах міського голови лідирують Володимир Грицишин і Валентин Казаков.

Про це повідомляє джерело у виборчій комісії Сєверодонецька. За попередніми даними, після першого туру лідирує Валентин Казаков (26,4% голосів), на другому місці з невеликим відривом йде Володимир Грицишин (23,6%)

Оскільки для перемоги кандидата на пост міського голови необхідно набрати 50% голосів, то буде проведений другий тур ("фінал"), де візьмуть участь два кандидати, що набрали найбільшу кількість голосів у першому турі.

Варто відзначити, що обидва лідери першого туру вже обіймали посаду мера Сєверодонецька в різний час. Попри те, що обидва зареєстровані як самовисуванці, Валентина Казакова, що раніше представляв "Партію регіонів", зв'язують з "Опозиційним блоком". Що стосується його головного суперника Володимира Грицишина, то він ще з "нульових" років позиціонував себе як опонент "регіоналів", враховуючи "клан Єфремова", і ставив перешкоди для проведення в Сєверодонецьку "сепаратистських" з’їздів.

Інші кандидати набрали наступну кількість голосів: Юрій Фурман ("Наш Край") - 15,53%, Петро Чернишин – 10%, Римма Білоцерківська - 6,7%, Сергій Самарський (БПП "Солідарність") - 5,19%, інші- менше.

При цьому в тервиборчкомі відзначається, що ці дані є попередніми - остаточні результати місцевих виборів дасть Центральна виборча комісія.

Другий тур виборів мера Сєверодонецька запланований на 15 листопада 2015 року.

Нагадаємо, вибори Сєверодонецького міського голови пройшли в минулу неділю, 25 жовтня. Всього на крісло мера претендувало 18 кандидатів.

До речі, учора стало відомо, що за попередніми даними в Сєверодонецьку міську раду проходять шість політичних партій: "Опозиційний блок", "Наш край", "Солідарність", "Самопоміч", "Радикальна партія", і "Батьківщина".

 

comments powered by HyperComments