Куратори з РФ приїхали на Луганщину: над Дрьомовим збираються хмари

Четвер, 29 жовтня 2015, 13:30
Ранком 29 жовтня в Мережі з'явилася інформація про те, то одіозний ватажок "козаків" Павло Дрьомов "позбавлений" влади.
Куратори з РФ приїхали на Луганщину: над Дрьомовим збираються хмари

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі "Facebook" повідомляє експерт команди волонтерів "Inform Napalm" Артем Василенко.

"Дивилися фільм "Острів скарбів"? По ходу, Павлик Дрьомов позбавлений влади, - пише він. - Курирувати його приїхав деякий громадянин Рєпін, кадровий вояка з РФ (може це оперативний псевдонім) ".

Василенко стверджує, що скандально відомий "комендант" Стаханова і Первомайська Дрьомов доки призначений начальником штабу, але надалі, швидше за все, стане командиром 6-го окремого мотострілкового полку, набравши українського громадянства.

Також джерело повідомляє, що окрім Рєпіна в Луганську область прибули ще два "куратори" з Російської Федерації.

- Ну що ж, ми раді вітати їх на славній українській землі, - резюмує Василенко. - Правда, Пашку шкода. Прикопають його десь, бідолагу...

Раніше експерт "Інформ Напалма" писав, що керівництво Росії відправило своїх силовиків втихомирити "козака" Дрьомова, який вийшов з-під контролю кремлівських кураторів. У вотчину, контрольовану бойовиками Дрьомова, прибули представники 6-ої ОСМП і підрозділу спецназу ФСБ.

Варто відзначити, що днями Павло Дрьомов у черговий раз розкритикував політичне керівництво самопроголошеної "ЛНР" і погрожував послати своїх бойовиків на штурм Луганська.

Нагадаємо, тиждень тому в окупованому обласному центрі влаштували перестрілку відомі прибічники "ЛНР" з "Луганської гвардії" Олександр Харитонов і Анастасія Пятьорікова. Їх конфлікт безпосередньо був пов'язаний з луганським "путчем", коли силова гілка влади "республіки" (МВС і МДБ) почала проводити арешти в місті всупереч запереченням Плотницького.

comments powered by HyperComments