Луганські "телефоністи" обіграли одного з лідерів Екстра-ліги

Ярослав Волков  |  Субота, 7 листопада 2015, 15:48
У рамках чергового туру чемпіонату України з міні-футболу «ЛТК-ІнБев-НПУ» отримала перемогу над херсонським «Продексимом» з рахунком 2 : 1.
Луганські "телефоністи" обіграли одного з лідерів Екстра-ліги

У столичному спорткомплексі НПУ ім. Драгоманова об'єднана лугансько-житомирсько-київська команда «ЛТК-ІнБев-НПУ» приймала «Продексим», який після восьми турів займав третій рядок турнірної таблиці.

Дебют зустрічі був за гостями, вони атакували гостріше і створили більше небезпечних моментів. Проте, уразити ворота "телефонної" команди херсонцям не вдавалося.

На шляху м'яча постійно ставав голкіпер Соколовський, а в деяких епізодах господарям просто таланило.

До середини першого тайму "телефоністи" поступово вирівняли гру і все частіше стали погрожувати воротам гостей. Міг відкрити рахунок Концеба, - тепер уже воротар Холоша врятував "Продексим" від гола.

До перерви рахунок на табло так і залишався з нудними нулями, а в другому таймі глядачі побачили відкритішу і результативнішу гру.

На 24-ій хвилині Фаренюк, форвард "телефоністів", прийнявши м'яч в штрафний, розгорнувся і пробив з гострого кута - 1: 0.

Гості тут же відповіли: послідувала швидка атака, пробив Будин, Соколовський зреагував, проте Волянюк добив м'яч в сітку - 1: 1.

Ключовими стали останні хвилини матчу. За пару хвилин до кінця часу гравці «ЛТК-ІнБев-НПУ» вийшли вперед. Дзюба завдавав непоганого удару, Холоша відбив м'яча прямо перед собою, після чого Мороховець устиг на добивання - 2: 1.

Херсонцям треба було терміново рятувати матч, вони випустили п'ятого польового гравця - Бербенцева. Саме він міг порівняти рахунок, проте голкіпер "телефоністів" завадив йому це зробити, виконавши непогані "сейви".

Господарі змогли утримати переможний рахунок і за рахунок трьох набраних очок поліпшили своє турнірне становище.

Після дев'яти турів Екстра-ліги «ЛТК-ІнБев-НПУ» йде на 6-м місці з десятьма очками. Для того, щоб поборотися за місце в плей-офф, команді необхідно в другому колі зіграти стабільніше.

Наступний матч в чемпіонаті у "телефоністів" буде тільки 28 листопада (суперник - "Титан-зоря"), оскільки в наступному турі команда вільна від ігор.

comments powered by HyperComments