Минулої доби бойовиками було застосоване важке озброєння (карта)

Четвер, 31 грудня 2015, 15:57
Минулої доби бойовиками було застосоване важке озброєння на декількох ділянках фронту.
Минулої доби бойовиками було застосоване важке озброєння (карта)

Ця інформація була оприлюднена спікером АТО Андрієм Лисенком. Але як було сказано, такі дії з боку бойовиків  на ситуацію на лінії розмежування не вплинули. В той же час на Луганському напрямку зберігався режим тиші.

За добу бойовики неодноразово порушували режим тиші поблизу Троїцького що на Донецькому напрямку. Ввечері вони завдали обстрілів зі застосуванням  БМП. Проте ситуація в Луганському була спокійною. У Зайцеві бойовики також завдали обстрілів з 82-мм міномета з двох напрямків – південного та східного. Найбільш неспокійною була ситуація на околицях Новгородського – там зафіксували дванадцять обстрілів.  Ситуація навколо Донецького аеропорту залишається незмінною. У Пісках був зафіксований мінометний обстріл. Проте в Авдіївці ситуація була спокійною.

А щодо Маріупольського напрямку, то тут бойовики порушили режим тиші в районі Мар‘їнки. Там вони одночасно обстрілювали два українські опорні пункти. Крім того, на кордоні з Кримом прикордонними нарядами були помічені два вертольоти Мі-8 країни-агресора.


 

 

comments powered by HyperComments