Депутати від «Солідарності» ознайомили школярів з Луганська з роботою Харківської облради

П'ятниця, 21 квітня 2017, 15:26
Випускники шкіл Сватівського району Луганської області зустрілися з головою фракції «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» у Харківській обласній раді Віктором Коваленко у Будинку рад
Депутати від «Солідарності» ознайомили школярів з Луганська з роботою Харківської облради

Віктор Коваленко розповів учням про організацію роботи депутатів та обласної ради: про завдання та роботу депутатів, підготовку та проведення постійних комісій, пленарних засідань обласної ради, про особливості діяльності виконавчого апарату.

«Безперечно, сьогодні на ринку праці велика конкуренція. Щоб обіймати високу посаду, необхідно бути фахівцем своєї справи, володіти іноземними мовами. Водночас ми постійно у пошуку кваліфікованих працівників. Робота в органах місцевого самоврядування – це покликання, ми дійсно багато працюємо та приймаємо важливі для регіону рішення, несемо велику відповідальність за їх ухвалення. Певен, вже зараз деякі з вас пов’язують своє майбутнє саме з державним управлінням та розвитком місцевого самоврядування. Тож, будемо раді бачити вас тут через кілька років», - сказав Віктор Коваленко.

comments powered by HyperComments