За підтримки Харківської «Солідарності» на Кегичівщині відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО герою

Вівторок, 22 серпня 2017, 16:14
Відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику антитерористичної операції Олегу Володимировичу Вереничу
За підтримки Харківської «Солідарності» на Кегичівщині відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО герою

У переддень державних свят, а саме Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України, у Новопарафіївському навчально-виховному комплексі за ініціативи голови фракції «БПП «Солідарність» у Кегичівській районній раді Роману Гончарову та при фінансовій підтримці депутата районної ради Дмитра Ніценка відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику антитерористичної операції Олегу Володимировичу Вереничу.

Цей захід став реквіємом герою, який віддав своє молоде життя за цілісність і незалежність України. Вшанувати пам’ять загиблого земляка зібралися рідні, односельці, вчителі та просто небайдужі кегичани. Право відкрити меморіальну дошку було надано Пихову В.М. та Шевченку В.І., побратимам загиблого.

Як зазначив у своєму виступі Роман Гончаров, нині Україна переживає нелегкі часи, коли цілісність і соборність нашої держави знаходиться під загрозою.

«Ціною тисяч людських життів відстоюється сьогодні наша соборність і незалежність. Справжні Герої України мужньо обороняють свою землю. Олег загинув, віддавши своє юне життя, щоб над нами було мирне небо. Олег Володимирович Веренич – наш герой і пам’ять про нього у наших серцях і наступних поколінь житиме завжди», - наголосив Роман Гончаров.

comments powered by HyperComments