15:51
З початку квітня ціни на продукти харчування на окупованій території Луганської області збільшилися удвічі. Так, кілограм вершкового масла в «ЛНР» коштує 200 гривень. Півлітрова пляшка соняшникової олії українського виробництва - 45 гривень. За кілограм курячих крилець просять 30 гривень. Вартість кілограма свинини коливається між 120 і 150 гривнями.
15:40
У «ДНР» 2 квітня 2015 року 18 студентів ВИШів «республіки», отримали дипломи про «вищу» освіту російського зразка.Вони стали кваліфікованими фахівцями. Про це на прес-конференції 2 квітня повідомив псевдоглава «Донецької Народної Республіки» Олександр Захарченко.
15:31
«Код нації - справжня єдність» - всеукраїнський арт-проект, який пройде в Музеї українського живопису Дніпропетровська. У рамках програми проекту в Україні і Західній Європі пройде ряд художніх благодійних виставок. На них будуть виставлено 50 картин українських художниць. Усі вони - уродженки Криму і Донбасу. Роботи виконані в різноманітній техніці. Буде представлений як традиційний живопис, так і кераміка, графіка і скло.
15:21
Радник юстиції 3 класу Андрій Гончаренко призначений прокурором міста Харкова. Наказ про призначення від 2 квітня підписав Генеральний прокурор України Віктор Шокін.