18:28
ПАТ "Лозівський ковальсько-механічний завод" (ЛКМЗ, Харківська область) уклало договори з ДП "Харківське КБ з машинобудування ім. Морозова", ДП "Київський бронетанковий завод", відновлена робота з ПАО"Харківський тракторний завод". Про це на телеканалі "Сигма" повідомив директор ЛКМЗ Василь Чорномаз.За його словами, є замовлення від білоруськихпідприємств (Мінський моторний завод, а також завод"Амкодор"). Надійшли замовлення від російських підприємств - Орловського і Челябінського заводів. Повідомляє сайт «Status quo».
18:19
Нещодавно в Івано-Франківську відбувся чемпіонат України серед дорослих та молоді зі спортивної ходьби на 50 км та чемпіонат України зі спортивної ходьби серед команд ДЮСШ, на якому харківські легкоатлети здобули чотири медалі. Передає сайт ХОДА.
18:16
У вищій лізі жіночого чемпіонату України з футболу визначилися чемпіон і віце-чемпіон нинішнього сезону. Ними стали харківські клуби. Інформує сайт ХОДА.
18:11
З 20 жовтня в Харківській області розпочинається опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. Повідомляє сайт ХОДА.