Харків’яни - переможці та призери чемпіонату України зі спортивної ходьби

Понеділок, 20 жовтня 2014, 18:19
Нещодавно в Івано-Франківську відбувся чемпіонат України серед дорослих та молоді зі спортивної ходьби на 50 км та чемпіонат України зі спортивної ходьби серед команд ДЮСШ, на якому харківські легкоатлети здобули чотири медалі. Передає сайт ХОДА.
Харків’яни - переможці та призери чемпіонату України зі спортивної ходьби

 

На рахунку юних спортсменів харківської КДЮСШ №12 - золото, срібло та дві бронзи, а також друге загальнокомандне місце.

Чемпіоном України на дистанції 3 кілометри серед юнаків, показавши результат 13 хвилин 42 секунди, став Віктор Кононенко. Суперника з Івано-Франківської області Олексія Соловія харків’янин випередив на 37 секунд. Третє місце було також за харківськими спортсменами. В щільній боротьбі за срібло Костянтин Федосюк всього однією секундою поступився супернику з Івано-Франківська, та таким чином став бронзовим призером чемпіонату.

У свою чергу срібло до медального кошика Харківської області поклав ще один вихованець КДЮСШ №12 Станіслав Маншталь на дистанції в 10 кілометрів. Показавши результат 47 хвилин 38 секунд, від переможця змагань Володимира Мицика з Житомирської області Станіслав відстав всього на 41 секунду. Бронзовим призером на цій дистанції, показавши результат 48 хвилин 21 секунду, став харків’янин Дмитро Гарник.

У чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 50 км збірна команда Харківської області посіла п’яте місце, а переможцями стали київські спортсмени.

comments powered by HyperComments