08:35
Вчора, 3 листопада о 14:15 після тяжкої хвороби на 78-му році життя помер Володимир Пасічник – голова Харківського крайового РУХу, активний громадський діяч, ініціатор встановлення в Харкові першого в Україні та другого в світі Пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років та багатьох інших патріотичних ініціатив на регіональному і державному рівнях.
07:50
На понеділок, 4 листопада, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.
07:49
Співробітники Управління карного розшуку ГУ МВС України у Луганській області під час перевірки оперативної інформації встановили, що в Луганську та області діє злочинна група, яка збуває наркотичний засіб - «Метадон».
01:50
Робити добро дуже легко. А особливо приємно це робити для дітей, котрі цього потребують. 1 листопада стартував Всеукраїнський благодійний аукціон – масштабна акція по збору коштів для потреб дитячих будинків, виручених від купівлі-продажу зустрічей різних людей між собою. Акція проходитиме також в Ялті, Донецьку та Луганську.