Влада б’є боляче!

П'ятниця, 4 травня 2012, 16:38
У вівторок 24 квітня 2012 року громадськості стало відомо про побиття Юлії Тимошенко в її тюремній камері. Довго не вірилося, в те що дізнався з Інтернету. Не вірилося і моїм знайомим, хоча всі добре знають про те, що в українських тюрмах б'ють в'язнів.
Влада  б’є  боляче!

Але такого навіть я не очікував, хоча вже особисто бачив наслідки “покращення”,  від цієї влади на моїх знайомих та незнайомих людях…

Тепер можна з впевненістю сказати, що остаточну межу цинізму та аморальності подолано, більше того стає очевидним те, що в країні з кожним днем стає страшно жити навіть тим, хто був все життя безстрашним і хронічним оптимістом! Адже для чого побили Тимошенко? Можу впевнено сказати, що це технологія в контексті парламентських виборів, своєрідний сигнал для тих,  хто ще збирався боротися з владним режимом! Це універсальний метод на всі випадки життя, це влада робила і на місцевих виборах 2010 року, коли арештувала мера Карлівки Сергія Яковенка, тоді  “ходила” така страшилка на Полтавщині : “Не веди боротьби проти влади і скорися долі, а то буде тобі те ж саме, що меру Карлівки !”.

 Тепер ця ж технологія, тільки масштаб більший, вона остаточно заганяє в тінь зневіри та бездіяльності тих, хто ще б міг боротися з владним “бєзпрєдєлом”! Ось так і захлинаємося ми на мілині, бо не можемо стати з колін.

Я добре пам’ятаю 2001 рік, коли відбувся перший арешт Юлії Тимошенко, тодішнім президентом був Леонід Кучма. Все, що відбувалося тоді, мені здавалося вершиною цинізму та повної деградації моралі у вищого керівництва країни, в тому числі й особисто Кучми. Але, у світлі  останніх подій, я бачу, що всі ті переслідування режиму Кучми були просто нічим в порівнянні з тим, що відбувається в час режиму Януковича!

Можна говорити що завгодно про Юлію Тимошенко, можна симпатизувати чи навпаки не довіряти їй як політику, але не можна знищувати лідера опозиції у такий ганебний спосіб, як робить це чинна влада! Не можна, бо за лідером опозиції стоїть півкраїни! Ігноруючи це, влада показує своє справжнє ставлення до людей!

На жаль,  люди давно перетворилися в “біомасу” та “електорат” для влади, незалежно хто за кого голосував, адже ті хто голосував за Януковича залишилися обдуреними. Вони сподівалися, що прийде “свій”, який хоч трохи буде дбати про людей, а вийшло що дбає про своє оточення!.. Адже, якщо тільки вдуматися в те, що лідера опозиції, колишнього прем’єр міністра, кандидата на пост президента, яка посіла з невеликим відривом друге місце, хвору та ув’язнену жінку в будь-якій країні Європи б’ють працівники колонії! Ця ситуація є нереальною для цивілізованих та демократичних країн. Я можу тільки уявити шок тих, хто дивиться на все це з Європи!!! Яку країну ми будуємо, чи вже побудували?! Як виявляється мої здогадки під час Помаранчевої революції були вірними, що не можна допускати до влади Януковича та його оточення…Час підтвердив це, на жаль…

Напрошується запитання: що нас чекає завтра, в умовах повного бєзпрєдєла та страху за своє життя? Відповідь: тотальна фальсифікація виборів, побиття в масштабі країни, арешт та переслідування активних і опозиційних діячів, повна ізоляція від цивілізованого світу, гетто для рабів,масовий виїзд з країни, остаточне знищення українського села, руїни , хвороби та голод… Цей список можна продовжувати безкінечно,адже це стає реальною перспективою нашого життя… Надія тільки на громадську активність та самоорганізацію для боротьби з злочинним режимом! Іншого виходу немає.

comments powered by HyperComments