Росія шукає привід для введення своїх військ

Неділя, 9 листопада 2014, 17:52
У Раді національної безпеки і оборони заявляють про можливість масових провокацій з російського боку в найближчій перспективі для створення передумов для введення в східні регіони України військових підрозділів під виглядом миротворчих сил. Повідомляє сайт «Главное».
Росія шукає привід для введення своїх військ

"Не унеможливлено проведення масштабних провокаційз російського боку, таких, як терористичні акти, обстріл,озброєні напади з подальшим звинуваченням в їх проведенні сил АТО для того, щоб створити передумови і ввести на Донбас так званих миротворчих підрозділів РФ",- сказав спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в неділю.

Він також повідомив, що триває перекидання з території РФ в Україну бойовиків, диверсійних груп, накопичення запасів озброєнь, військової техніки і боєприпасів."Збільшення кількості озброєння і солдатів зафіксоване навіть представниками Моніторингової місії ОБСЄ. Зокрема, 8 листопада спостерігачами в районі Макіївки на території, контрольованій бойовиками, була помічена колона з більш ніж 40 вантажівками, частина з яких переводила важке озброєння, а саме 122-мм гаубиці", - розповів А.Лисенко.

comments powered by HyperComments