НАТО готово забезпечити потреби української армії

Середа, 26 листопада 2014, 20:16
Командувач Збройними силами НАТО в Європі Філіп Бридлав заявляє, що Північноатлантичний альянс підтримує територіальну цілісність України і готовий забезпечити потреби українських Збройних сил. Повідомляє сайт «Главное».
НАТО готово забезпечити потреби української армії

"Ми склали всеосяжну і реалістичну програму, щоб забезпечити потреби українських Збройних сил", - сказав Бридлав на прес-конференції в середу в Києві.

Він відзначив, що США оцінили потреби українських Збройних сил, і усі можливості допомоги знаходяться "на столі", повідомляє ZN.UA.

Бридлав підкреслив, що перед Україною стоять серйозні виклики і США готові підтримати Київ в цей непростий момент. Світова спільнота зосереджена на допомозі Україні і на пошуках дипломатичних шляхів забезпечення територіальної цілісності і суверенітету України. "США тісно співпрацюватиме з керівництвом України, щоб добитися реалізації усіх цих завдань", - сказав він.

Нагадаємо, нині військова допомога США Україні включає тільки нелетальні засоби оборони, такі як радарні системи або прилади нічного бачення.

comments powered by HyperComments