"Я не знаю, хто такий Скоробогач, але це демократiя" - А. Геращенко про вибори голови Харківоблради (відео)

Середа, 11 листопада 2015, 12:43
Я шкодую, що більшість харків’ян підтримали сили не демократичні, не європейські, а досить аморфні, - про це розповів нардеп фракції «Народний фронт» Антон Геращенко в інтерв'ю кореспондентові «Справжньої Варти» після програми Shuster Live.
"Я не знаю, хто такий Скоробогач, але це демократiя" - А. Геращенко про вибори голови Харківоблради (відео)

Під час інтерв’ю нардеп Антон Геращенко висловив свою думку з приводу нардепа Володимира Скоробогача ("Відродження"), адже ходять чутки, що він має очолити Харківську облраду.

"Ви знаєте, я не знаю, хто такий пан Скоробогач, нічого доброго про нього не чув, якщо депутати, більшість, проголосують за його обрання, то він буде главою Облради. Це демократія",- вважає Антон Геращенко.

 

На його думку, на жаль, поки що наші вборці не навчилися цінувати свої голоси, не навчилися вимагати зі своїх народних обранців тієї відповідальності, яку вони на них покладають. Тому, з іншого боку, це той вибір, який є.

"Тому, на сьогодні, відповідальність, якщо буде сформована коаліція в Обласній раді "Відродження" з якоюсь іншою партією, лежатиме на цих двох партіях. Я шкодую, що більшість харків'ян підтримали сили не демократичні, не європейські, а досить аморфні, і не ті, які я б схвалював",- повідомив нардеп від "Народного фронту".

Прокоментував Геращенко і ситуацію з Кернесом. "Що стосується конкретно Геннадія Кернеса, то по ньому ведеться кримінальна справа, вона розглянута у суді, якщо суд визнає його винним, і Апеляційний суд це підтвердить, то він втратить право убти мером Харкова, і будуть нові вибори", - заявив радник міністра МВС.

 

 

 

comments powered by HyperComments