Головне завдання влади - тісно комунікувати з суспільством. Світлична це добре розуміє - київський експерт

Четвер, 5 січня 2017, 18:14
Таку думку висловила Світлана Кушнір, коментуючи дії голови ХОДА у зв'язку з прогнозованою негодою на Харківщині
Головне завдання влади - тісно комунікувати з суспільством. Світлична це добре розуміє - київський експерт

"Харківщина знову відзначилася: за два дні до рясних опадів все служби області - в повній 100%-й бойової готовності! І що характерно - голова ХОДА Юлія Світлична добре розуміє, що головна задача - комунікувати з суспільством і заздалегідь готується до негоди... І попередити громадян. Просто. По-людськи", - написала експерт у своєму блозі на фейсбуці.

Як доказ своїх слів, Кушнір наводить виступ губернаторки.

"Сьогодні було проведено засідання Оперативного штабу. Всі служби у повній готовності до протистояння стихії. Підрозділи ДСНС переведені у посилений режим роботи.

До роботи по області готові 314 одиниць дорожньої техніки, ще 120 одиниць будуть залучені у разі необхідності. Крім того, в місті Харкові готові 422 одиниці комунальної техніки, у містах обласного значення - 56 одиниць. Резерв палива достатній. Підготовлені майданчики для тимчасового зупинення (у разі необхідності) транспортних засобів, готові 56 пунктів обогріву.
На випадок надзвичайних ситуацій у "Харківобленерго" сформований аварійний запас: 24 км кабельно-дротової продукції, 300 опор та 20 силових трансформаторів. Готові до цілодобової роботи ремонтні бригади та 500 одиниць техніки.

Відповідні доручення надані усім головам райдержадміністрацій та мерам міст Харківськоі області.

В цей же час прошу усіх жителей області під час непогоди бути уважними та обережними".

Нагадаємо, що 4 січня  у зв'язку з погіршенням погоди за дорученням голови ХОДА Юлії Світличної був скликаний оперативний штаб за участю представників усіх служб, що відповідають за життєдіяльність області. Засідання регіональної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій пройшло під керівництвом заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка.

comments powered by HyperComments