Поліція не пов'язує масові обшуки у Харкові з візитом президентів/ Відео

П'ятниця, 9 червня 2017, 14:21
Одночасно обшукується більше ніж 10 квартир та понад 30 автомобілів
Поліція не пов'язує масові обшуки у Харкові з візитом президентів/ Відео

За словами правоохоронців, мотивація обшуків не пов'язана з перебуванням сьогодні у Харкові Президента України Петра Порошенка і Президента Литви Далі Грібаускайте і посиленням заходів безпеки, - повідомляє «Справжня Варта».

25 травня активісти однієї з організацій /активісти руху "АвтоЄвроСила" - редакція/ на автомобілях з іноземними номерами одночасно блокували транспортні комунікації на вулицях Сумській, Свободи та Мироносицькій, чим порушили роботу громадського транспорту.

За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, відключення енергопостачання чи іншим способом, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків) Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 9 червня, в рамках кримінального провадження правоохоронними органами проводяться необхідні слідчі дії. Вони здійснюються виключно в рамках чинного законодавства України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», Президент України Петро Порошенко і Президент Литви Даля Грібаускайте зустрілися на Харківщині, щоб обговорити співпрацю з НАТО і посилення взаємодії для протистояння російській агресії.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments