В'ячеслав Аброськін призначений першим заступником голови Нацполіції України

Середа, 19 липня 2017, 14:01
Про це сьогодні, 19 липня, повідомив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.
В'ячеслав Аброськін призначений першим заступником голови Нацполіції України

За словами очільника МВС, В’ячеслав Аброськін гідний офіцер та з перших днів війни працює на Україну в найгарячіших точках, а очолюваний ним регіон – Донецька область – має один з найнижчих рівнів злочинності в країні, повідомляє Справжня Варта.

«Впроваджена нова інноваційна система забезпечення безпеки прифронтового Маріуполя на основі останніх світових інформаційних технологій та інтелектуальних камер спостереження, дала феноменальний ефект. Парадоксально, але Маріуполь - один з найбезпечніших міст країни», - підкреслив Арсен Аваков.

Він також додав, що відмінно організована превенція злочинів, безкомпромісність у питаннях безпеки, дисципліна особового складу і компетентність підібраних виконавців дали підставу підписати наказ про призначення генерала В'ячеслава Аброськіна на високу посаду - служити і захищати кожного українця.

Крім того, сьогодні, 19 липня, Арсен Аваков повідомив, що на посаду керівника Головного управління Національної поліції України в Донецькій області призначено полковника поліції Віталія Невгад, який раніше працював заступником голови поліції області.

Більше новин читайте на сайті Справжнгя Варта.

comments powered by HyperComments