Поліція перевіряє повідомлення про порушення на виборах ОТГ на Харківщині

Понеділок, 30 жовтня 2017, 14:30
Громадяни надали чотири заяви про можливі порушення виборчового законодавства
Поліція перевіряє повідомлення про порушення на виборах ОТГ на Харківщині

До чергової частини Дергачівського відділу поліції звернулася 22-річна дівчина. Вона повідомила, що в селі Лісне водій на автомобілі підвозить громадян до виборчої дільниці. В ході перевірки даної інформації чоловік пояснив поліцейським, що він є місцевим мешканцем, їхав додому та по дорозі підвіз громадян, - повідомляє «Справжня Варта».

До Золочівського відділу поліції надійшло три звернення: 63-річна жінка та 60-річний чоловік, які є наглядачами, заявили про те, що в селі Уди невідомий перешкоджав їх потраплянню до виборчої комісії. Від голови виборчої комісії в селі Івашки надійшло повідомлення про те, що спостерігач заважає роботі комісії.

Всі звернення внесені до Журналів єдиного обліку правопорушень Дергачівського та Золочівського відділів поліції. За даними фактами проводиться подальша перевірка, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», напад стався 29 жовтня близько 18:30 на виборчій дільниці у с. Майське Синельниківського району Дніпропетровської області.

Як повідомили пізніше у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, після вчинення протиправних дій зловмисники на семи автомобілях намагались втекти. Поліцейські встановили їх місцезнаходження у результаті успішної реалізації оперативного плану «Перехоплення».

На посту автомобілі були зупинені.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments