Світлична ініціює питання щодо фінансування антидиверсійних та антитерористичних заходів у регіоні

Понеділок, 12 лютого 2018, 16:53
12 лютого голова ХОДА взяла участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів регіону.
Світлична ініціює питання щодо фінансування антидиверсійних та антитерористичних заходів у регіоні

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

На заході були присутні представники керівництва обласних управлінь СБУ, Національної поліції. Булли розглянуті підсумки минулорічної роботи та розроблений план на майбутнє. 

Губернатор Харківщини Юлія Світлична зазначила, що деякі напрямки роботи є у регіоні пріоритетними. Наприклад, контроль за використанням бюджетних фінансів та знищення корупції

Також голова ХОДА зазначила, що слід зосередити увагу на реалізації антидиверсійних та антитерористичних програм у Харківській області. Зі свого боку, губернатор пообіцяла ініціювати питання щодо фінансування таких програм на найближчій сесії облради, що відбудеться 1 березня. 

Говорячи про антикорупційні заходи, Юлія Світлична нагадала нещодавнє затримання на хабарі керівника підрозділу Держпродспоживслужби, до повноважень якого входить боротьба з корупцією.

"Керівник, який мав боротися з корупцією, сам став організатором зухвалих схем у Держпродспоживслужбі. Цьому не бувати. І я ініціювала питання щодо звільнення керівника Держпродспоживслужби в Харківській області. Сьогодні його вже немає. Деякі керівники територіальних органів державної влади досі не зрозуміли, що час змінився. Знищення корупції – це принципова позиція Президента України, Генерального прокурора та наших міжнародних партнерів. І я прошу вас особливу увагу приділити дотриманню букви закону на території області", - звернулась до правоохоронців голова ХОДА.

comments powered by HyperComments