Юлія Світлична - учасниця Міжнародної конференції жінок-лідерів в Ізраїлі

Вівторок, 29 травня 2018, 11:25
Цьогоріч тема заходу - видатні жінки, які досягають змін.
Юлія Світлична - учасниця Міжнародної конференції жінок-лідерів в Ізраїлі

Про це повідомила губернатор Харківщини на своїй сторінці у Фейсбуці.

Юлія Світлична бере участь у конференції на запрошення уряду Ізраїля та Ізраїльського центру міжнародного співробітництва МАШАВ. Міжнародний захід має 60-річну історію та проводиться раз на два роки, збираючи представників з усіх куточків світу. Цьогорічна тема заходу - «Видатні жінки, які досягають змін».

«Нинішній форум присвячений тим темам, які турбують весь світ. Це не тільки гендерні питання, але й питання сталого розвитку країн. Ділимося досвідом щодо того, як вирішувати проблеми, що постають у різних країнах. Обговорюємо розширення міжнародної співпраці, політичний та економічний розвиток, соціальні та гуманітарні програми», - розповіла голова ХОДА.

Триденна програма конференції, окрім дискусійної частини, передбачає зустрічі з Президентом Ізраїлю, представниками уряду та різних впливових кіл.

Як раніше писала «Справжня Варта», раніше Марина Порошенко разом з головою ХОДА Юлією Світличною і народним депутатом України Іриною Луценко провели у Харкові Global Gender Forum. Ключовими темами для обговорення на форумі було обрано сучасні тенденції гендерної проблематики в Україні та Європі, гендерне питання в період збройних конфліктів, участь жінок та чоловіків у прийнятті управлінських та громадських рішень.

За словами Марини Порошенко, "питання гендерної рівності – це не просто модний європейський тренд, а й інструмент фінансового процвітання та один з невіддільних чинників побудови безпечного і толерантного суспільства».

comments powered by HyperComments