Мир обов'язково повернеться в Україну -Тимошенко

Понеділок, 15 жовтня 2018, 09:12
Лідер «Батьківщини» на власні очі побачила, що відбувається сьогодні на лінії зіткнення.
Мир обов'язково повернеться в Україну -Тимошенко

Життя під обстрілами, зруйновані будівлі і інфраструктура, розчарування у владі і, незважаючи на все це, надія на швидкий мир - основні теми, які піднімали мешканці Донбасу у розмові з Юлією Тимошенко. Вона відвідала регіон на свята, повідомили у пресс-службі ВО «Батьківщина».

Політик запевнила, що вона готова відкоригувати бюджет на 2019 рік з урахуванням фінансування територій, які знаходяться на лінії зіткнення. Також будуть впроваджені спецкоефіцієнти для субвенцій на освіту, охорону здоров'я і посилення соцзахисту людей, які живуть на цій території.

Під час поїздки у прифронтову зону лідер «Батьківщини» зустрілася з українськими захисниками, щоб привітати їх зі святом. Деякі з них служать на Донбасі від самого початку – з 2014 року. Юлія Тимошенко висловила впевненість у перемозі України і поверненні окупованих територій. Вона закликала вшанувати пам’ять усіх захисників, які віддали своє життя за Україну.

«Схиляємо голови з вдячністю. Пам'ятаємо, не забудемо... Мир обов'язково повернеться в Україну, а держава буде піклуватися про воїнів, їх сім'ї і всіх українців. Донбас буде українським, а кордони України - відновлені. Україна переможе!» - зазначила політик.

comments powered by HyperComments