Тільки національний інтелект зможе дати чіткий і правильний план розвитку держави - Тимошенко

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 11:15
У Києві відбулося перше засідання Національної платформи «Новий економічний курс України».
Тільки національний інтелект зможе дати чіткий і правильний план розвитку держави - Тимошенко

«Національний інтелект може створити для країни правильний шлях розвитку. Я вірю, саме такими силами ми зможемо намітити Новий економічний курс, який стане путівником, планом дій нового керівництва держави», - переконана Юлія Тимошенко.

На її переконання, після перезавантаження влади, нова політична команда разом з фахівцями почне втілювати курс як вивірену всією інтелектуальною Україною програму дій. Тільки національний інтелект зможе дати чіткий і правильний план розвитку держави - Тимошенко У Києві відбулося перше засідання Національної платформи «Новий економічний курс України».

«Національний інтелект може створити для країни правильний шлях розвитку. Я вірю, саме такими силами ми зможемо намітити Новий економічний курс, який стане путівником, планом дій нового керівництва держави», - переконана Юлія Тимошенко. На її переконання, після перезавантаження влади, нова політична команда разом з фахівцями почне втілювати курс як вивірену всією інтелектуальною Україною програму дій.

«Новий економічний курс України» - це експертно-аналітичний продукт, розроблений групою висококваліфікованих фахівців - експертів, науковців та практиків у сфері економіки, права, ІТ-технологій, менеджменту та сучасного стратегіного маркетингу за участю відомих політиків, які внесли також свої ідеї. В рамках платформи буде працювати 12 груп, які будуть займатися різними напрямками, зокрема агросектором, транспортною стратегією, бюджетною, енергетичною, монетарною політикою, держуправлінням, розвитком фондового ринку та оподаткуванням. Програма дій «Нового економічного курсу України» посприяє стимулюванню потужного розвитку середнього класу, інтелектуального капіталу суспільства і його ефективної реалізації у власній країні на основі нової якості державного управління, кардинального поліпшення бізнес - клімату, масового розвитку підприємництва, високотехнологічних виробництв, виходу освіти і науки на новий якісний рівень, комплексного розвитку фінансових технологій і всієї необхідної фінансової інфраструктури.

«Ми зможемо дати не менше 7% зростання економіки в рік. Також замінити відсталу сировинну економіку на інноваційну, провести професійну програму детінізації, деофшоризацію економіки, демонополізувати всі галузі нашого економічного життя, щоб на основі справжньої конкуренції, справжнього ринку дати розвиток цих галузей. Це світла і правильна мета», - впевнена Тимошенко.

comments powered by HyperComments