Оппоблок представив команду лідерів партії, з якої йде на вибори. У першій п'ятірці - Мураєв і Кернес

Вівторок, 11 червня 2019, 14:33
«Опозиційний Блок» представив першу десятку списку, та оголосив основні пункти передвиборчої програми партії.
Оппоблок представив команду лідерів партії, з якої йде на вибори. У першій п'ятірці - Мураєв і Кернес

Партія представила їх під час «Форуму об'єднаних опозиційних сил «Довіряй ділам» в Києві, 10 червня.

До першої десятки увійшли: народний депутат Вадим Новинський, народний депутат Євгеній Мураєв, народний депутат України Олександр Вілкул, міський голова Харкова Геннадій Кернес, мер Одеси Геннадій Труханов, міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, міський голова Запоріжжя Володимир Буряк, депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, Заслужений юрист України Володимир Пилипенко, міський голова Ужгорода Богдан Андрїїв.

Першим номером у списку став Євгеній Мураєв.

За словами Голови Політради «Опозиційного Блоку» Бориса Колеснікова, завдання партії – домогтися соціально-відчутного результату для кожного жителя країни. «У разі грамотного підходу, використання іноземного досвіду, інвестицій та високих менеджерських якостей, ми можемо привести країну до серйозного економічного стрибка. Нехай хтось вважає нас мрійниками, хтось говорить про нереальність наших слів. Ми – реалісти. Ми говоримо про справи, які здатні об'єднати українців та привести Україну до процвітання. Сім років тому, коли Україна приймала Євро-2012, телекомпанія №1 в світі - «CNN» - сказала про нашу країну такі слова: «Спляча красуня прокидається». Наша команда зробить все, щоб упродовж найближчих п'яти років всі світові канали повторили ці слова, і всі українці свято в це вірили, і, найголовніше, відчули», - підкреслив Борис Колесніков.

Народний депутат Євгеній Мураєв зазначив, що в «Опозиційного Блоку» найсильніша команда. Команда міських голів і талановитих молодих управлінців. Команда, яка вже сьогодні представляє та захищає інтереси мільйонів Українців. Команда, яка вміє працювати на результат.

Він також додав, що ключовим пунктом програми «Опозиційного Блоку» є повернення України до мирного життя. «Українці втомилися від безглуздої війни. Тому питання миру - один з наших головних пріоритетів. Разом ми повинні подолати всі ті розколи та розділення, які протягом багатьох років плекали популісти всіх мастей та політики-аферисти. Україна повинна належати всім без винятку її громадянам, без поділу на Схід та Захід, на російськомовних та україномовних, без поділу за конфесійною ознакою та по відношенню до історії. Повернути українцям мир – наше надзавдання, складне, але досяжне. І в досягненні його нам допоможуть мільйони наших співгромадян», - зазначив Євгеній Мураєв.

 Під час Форуму «Опозиційний Блок» оголосив основні пункти передвиборчої програми партії.

Зараз в програмі - чіткі пріоритети:

- Досягнення миру;

- Повернення українців додому;

- Скасування антинародних реформ та грабіжницьких тарифів;

- Справжня децентралізація, коли зароблені гроші залишатимуться у міст та громад;

- Економічне зростання за рахунок нової індустріалізації, стрімкого розвитку МСБ та сучасного відродження села;

- Великі інфраструктурні проекти;

- Справжній соціальний захист та добробут для кожного;

- Повернення державі керованості;

- Перемога над корупцією;

- Забезпечення поваги до України в світі та поваги до мультикультурності в Україні.

Нагадаємо, раніше партії «Опозиційний Блок», «Наші», «Відродження», «Довіряй ділам» та «Партія Миру та Розвитку» об'єдналися для участі в парламентських виборах та підписали Меморандум про створення єдиної опозиційної сили з загальними цінностями.

 

comments powered by HyperComments