Ради Європи приділить особливу увагу місцевим виборам в Україні – Світлична

Понеділок, 28 вересня 2020, 15:41
На засіданні Конгресу регіональних влад Європи, яке відбулося сьогодні, 25 вересня, говорили про прозорість політичних процесів під час виборів в Україні.
Ради Європи приділить особливу увагу місцевим виборам в Україні – Світлична

Як повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook народний депутат України, віце-президент Палати регіонів Конгресу Ради Європи, місцевим виборам в Україні з боку РЄ буде надана особлива увага.

За її словами, окремим питанням порядку денного розглядали законність та прозорість політичних процесів під час місцевих виборів.

«Як віце-президент Палати регіонів Конгресу РЄ та член Моніторингового комітету буду особисто інформувати європейські інституції про дії влади та рівень забезпечення законності на місцевих виборах. Усі представники всіх політичних партій можуть в цьому питанні на мене розраховувати. Всім бажаючим незаконно втручатися у виборчий процес та незаконно впливати на результати виборів рекомендую прочитати цей пост уважно. Думайте про Закон!», - написала вона.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно почалася передвиборча гонка на місцевих виборах - 2020. На цих виборах оберуть сільських, селищних, міських голів в 24 областях. Також це будуть перші вибори в 1439 нових об'єднаних територіальних громадах. Вибори відбудуться 25 жовтня.

Нагадаємо також, Блок Юлії Світличної «Разом» став першим, кого зареєстрували у виборчій комісії для участі в місцевих виборах.

 

comments powered by HyperComments