Відомий харківський економіст і політик поділився своїми міркуваннями про команду Світличної на місцевих виборах

Четвер, 1 жовтня 2020, 14:28
Харківський економіст і редактор профільного журналу, народний депутат України VIII скликання Олександр Кірш розповів, кого з харківських політиків він підтримає на майбутніх місцевих виборах 25 жовтня.
Відомий харківський економіст і політик поділився своїми міркуваннями про команду Світличної на місцевих виборах

Про свої наміри підтримати на виборах команду Юлії Світличної «Разом» він написав на сторінці в соцмережі Фейсбук.

За його словами, за чотири роки Юлія Світлична зарекомендувала себе як досвідчений професіонал, який вміє шукати та знаходити рішення, знає проблеми регіону.

«Постало питання, кого ж на цих виборах підтримати. Сам собі я відповів миттєво і не замислюючись - мій вибір тут залишається незмінним. Ще більше чотирьох років тому я писав про Юлію Світличну якраз те, що зараз із задоволенням повторю: «Слухає, робить висновки. Іноді висновки - ще до спілкування: знає проблеми і сама. З Місяця не звалилася, що теж рідкість останнім часом. Досвід - не дивлячись на молодість. (Молодість - не дивлячись на досвід.). Кваліфікація. Здатність швидко навчатися. Фантастична працездатність (допомагає спорт). Уміння шукати і знаходити: виходи, рішення, компроміси, спільне. Не нити і пояснювати причини, чому не вийшло, а робити так, щоб виходило». Я не розчарувався. Я їй вірю. І тому я як і раніше - РАЗОМ з пані Юлею. Чого й іншим бажаю», - написав він.

Нагадаємо, на майбутніх виборах у Харківській області з Блоком Світличної «Разом» до місцевих рад йдуть лікарі, науковці, підприємці, волонтери, місцеві лідери та представники громадянського руху.

comments powered by HyperComments