Українська футбольна збірна людей з діабетом їде на Міжнародний чемпіонат «ДІАЄВРО 2013» до Хорватії

Вівторок, 20 серпня 2013, 11:44
Міжнародний чемпіонат з міні-футболу "ДІАЄВРО" проводиться за ініціативи Української Діабетичної Федерації (УДФ), яка представляє інтереси людей з діабетом в нашій державі. Проект також підтримують Міжнародна діабетична Федерація (IDF), Федерація Футболу України, Київська міська організація «Фізкультурно-спортивне товариство «СПАРТАК».
Українська футбольна збірна людей з діабетом їде на Міжнародний чемпіонат «ДІАЄВРО 2013» до Хорватії

Вперше в світі чемпіонат «ДІАЄВРО» відбувся 3-8 липня 2012 року в Києві. До України з'їхались 8 команд людей з діабетом  (Україна, Італія, Білорусія, Польща, Хорватія, Словаччина, Казахстан, Узбекистан). Перемогла збірна Хорватії, українці здобули бронзові медалі. За умовами чемпіонату, цьогоріч естафету проведення «ДІАЄВРО» перейняла Хорватія.

26-31 серпня в місті Задар (Хорватія) відбудуться змагання серед 12 команд: України, Словаччини, Бельгії, Іспанії, Сербії, Італії, Румунії, Португалії, Польщі, Угорщини, Болгарії та Хорватії. 

Діа-команда від України вже сформована! Українська діабетична федерація провела спеціальний відбір гравців для всеукраїнської футбольної збірної, до якої увійшли 7 учасників віком від 21 до 67 років. Українська діабетична федерація переконана, що участь України в другому міжнародному чемпіонату "DIAEURO 2013" сприятиме укріпленню позитивного іміджу України на міжнародній арені та покаже, що всі категорії нашого населення можуть реалізувати свої можливості і права!

Останній тренувальний збір української збірної проводитиметься 21-24 серпня 2013 року в Києві на території Республіканського вищого училища фізичної культури (вул. Матеюка, 4).

diabetes.in.ua

Організатори проекту наголошують, що чемпіонат матиме продовження, відтак любителів футболу та, зокрема, людей з діабетом запрошують взяти участь в наступних змаганнях, а вболівальників і небайдужих підтримати наших футболістів!

За додатковою інформацією звертайтеся за тел. +38 050 317-11-17  або пишіть на електронну пошту Української діабетичної федерації: udf@ukr.net, vlasenko_iryna@mail.ru

Сайт: www.diabetes.in.ua

Довідка.

Наразі в Україні зареєстровано 1 млн 300 тис. хворих на цукровий діабет. У світі –  більше 372 млн людей із цією недугою. За прогнозом, до 2030 року захворюваність на діабет зросте  до 550 мільйонів хворих.

 

comments powered by HyperComments