Прем'єр-ліга. 9 тур. Ворскла - Металіст 0:0. Нульова мирова

Неділя, 19 жовтня 2014, 11:31
Щодо результату поєдинку Металіста з Ворсклою у Полтаві можна судити з двох площин. З одного боку, команда Ігора Рахаєва, яка вважається одним із претендентів на медалі, в черговий раз втратила очки. Однак, з іншого - Ворскла сьогодні більше награла на перемогу, а тому одне очко для харків'ян - досить непоганий результат. Передає сайт «Українська правда».
Прем'єр-ліга. 9 тур. Ворскла - Металіст 0:0. Нульова мирова

 

З самого початку поєдинку полтавська команда взялася грати першим номером, і робила це досить впевнено, хоча без якогось конкретного малюнку попереду. В свою чергу, "металісти" намагалися діяти від оборони, роблячи акцент на флангові атаки.

З першої 45-хвилинки варто відзначити чудову гру харківського воротаря Горяїнова, який врятував свою команду від серйозних проблем, на досвіді не давши реалізувати вихід сам на сам молодому Бараннику. У Металіста ж попереду в першому таймі вартих уваги моментів не було.

У другому таймі полтавська команда ще більше додала в атктивності, і Металісту довелося великими силами сідати на свою половину поля. Але навіть вихід у атаку Янузі не додав креативу атакам підопічних Василя Сачка, які так і не змогли сьогодні увінчатися хоча б одним забитим м'ячем.

Що стосується Металіста, то десь хвилини з 70-ї команда відверто грала на нічию. Проте, коли в кінцівці гравці Ворскли почали підсідати фізично, харків'яни спробували вирвати три очки, але зусиль Вільягри і Болбата для цього виявилося замало. У підсумку, нульова нічия, яка має задовольнити обидві сторони.

comments powered by HyperComments