Прем'єр-ліга. 13 тур. Дніпро - Говерла 1:1. Грозний відібрав очки у Маркевича

Неділя, 23 листопада 2014, 15:43
Дніпропетровський Дніпро втратив очки в домашньому протистоянні з Говерлою. У поєдинку, який очікувався "прохідним" для команди Маркевича, дніпряни могли навіть програти. Повідомляє сайт «Українська правда».
Прем'єр-ліга. 13 тур. Дніпро - Говерла 1:1. Грозний відібрав очки у Маркевича

Гра розпочалася під диктовку дніпропетровського колективу, який зі старту не кинувся на штурм, а старався методично розхитати оборону суперника. Говерла, у свою чергу, намагалася організовано зіграти у обороні, зрідка проводячи контратаки, які в першому таймі нічим не запам'яталися.

Дніпро ж в перші 45-ть мінімум двічі мав забивати, однак удача була на стороні В'ячеслава Грозного, а тому після удару Бруно Гами м'яч влучив у стійку, а Калінич свій убивчий момент з лінії воротарського не реалізував.

У перерві Мирон Богданович, схоже, провів чоловічу розмову зі своєю командою, і випустив у атаку в пару до Калінича ще одного нападника - Євгена Селезньова. Таке підсилення дало свої плоди, і вже на 58-й хвилині хорват відкрив рахунок після розіграшу стандарту.

Однак, Дніпро якось дуже швидко розслабився після забитого м'яча, а тому так само швидко отримав у відповідь. Перша ж атака Говерли завершилася чудовим проходом Мякушка, який асистував на взяття воріт колишньому гравцю дніпропетровського клубу - Віталію Каверіну.

Після цього Говерла великими силами відійшла у оборону, щоб тримати навалу суперника, але Коноплянка і компанія десь загубили свій атакувальний потенціал, а тому крім банальних закидань до штрафного Коваля більше нічого супернику сьогодні і не запропонували.

А Говерла, відчувши кураж, навіть була близька до сенсації, однак в епізоді з ударом Мякушка фортуна вже була на стороні Дніпра, і м'яч прийняла на себе стійка воріт Бойка. А в кінцівці, коли Дніпро вже грав у меншості після безглуздого вилучення Калінича за неспортивну поведінку, забивати міг Бурдужан, але взнаки далося фізичне виснаження.

У підсумку, гра завершилася нічиєю, яка для ужгородського колективу має вагу перемоги. Що стосується Дніпра, то команда Маркевича, втративши очки, надала можливість Динамо одноосібно закріпитися на вершині турнірної таблиці у випадку виїздної перемоги над запорізьким Металургом 23 листопада.

 

 

comments powered by HyperComments