«Локомотив» без головного тренера вириває нічию в Івано-Франківську

Антон Авксеньев  |  Субота, 26 листопада 2016, 14:51
За рівної гри та неоднозначного суддівства харківські футзалісти зіграли 2:2 з «Ураганом».
«Локомотив» без головного тренера вириває нічию в Івано-Франківську

У матчі першого кола «Локомотив» дома впевнено здолав супротив «Урагану» 4:1, тому і в звітній грі харків’яни розраховували на три очки. Діями гравців у виїзному матчі вимушено керував Павло Пікалов – головний тренер «Локомотиву», Євген Ривкін, через хворобу залишився в Харкові.

З перших хвилин команди почали демонстрували максимальну зарядженість на боротьбу, через що суддям подекуди доводилось вгамовувати пристрасті. Конструктивних атакуючих дій і в господарів, і в гостей було не досить багато. Втім, на 11-й хвилині кращий бомбардир «залізничників» Богдан Свирідов вивів харків’ян уперед – 0:1.

Найцікавіше суперники залишили на другу 20-хвлинку. У дебюті тайму найнебезпечніший у складі «Урагану» гравець, Андрій Сімка, вдало замкнув простріл з кутового – 1:1. На куражі івано-франківці продовжували тиснути, проте «Локомотив» не дозволяв господарям створювати моменти біля воріт Дмитра Литвиненка.

Найбільш суперечливий епізод стався на 32-й хвилині – боротьбу Євгена Сірого з гравцем «Урагану» за межами штрафного майданчика арбітри чомусь розцінили як фол харків’янина та призначили 6-метровий. Пенальті потужним ударом по центру воріт реалізував досвідчений ветеран українського футзалу, Максим Павленко.

Поступаючись, «Локомотив» спробував перейти на гру з п’ятим польовим, однак до гольових моментів це не призводило. Натомість нічию для «залізничників» на передостанній хвилині врятував Дмитро Сорокін – обігравши двох опонентів, гравець «Локомотиву» потужно і точно пробив з гострого кута. Рахунок 2:2 залишився незмінним до фінальної сирени.

Таким чином, «Локомотив» після 10 турів «Екстра-Ліги» має 20 очок та йде на другому місці, поступаючись лише «ХІТу» з Києва. Наступний свій матч харків’яни зіграють 11 грудня в Чорноморську проти аутсайдера чемпіонату, команди «Uni-Laman».  

comments powered by HyperComments