Харків'яни завоювали нагороди чемпіонату України з сучасного п'ятиборства

П'ятниця, 9 грудня 2016, 03:46
Харківські спортсмени завоювали 11 медалей на чемпіонаті України з сучасного п'ятиборства серед дорослих, юніорів та юнаків, який пройшов у Харкові.
Харків'яни завоювали нагороди чемпіонату України з сучасного п'ятиборства

У змаганнях взяли участь понад 100 юних спортсменів з 10 областей Украъни. Змагання проходили на спортивних базах КДЮСШ «ХТЗ», спорткомплексу «Зміна» і кінно-спортивного клубу «Кінний двір».

За підсумками чемпіонату харківські п'ятиборці завоювали чотири золоті, п'ять срібних і дві бронзові медалі. Найкраще вони проявили себе в командних змаганнях з двоборства (плавання і крос). Дівчата виграли в трьох молодших вікових групах, а юнаки - змагання серед спортсменів 10-ти років.

В особистому заліку у двоєборстві друге місце посіла вихованка КДЮСШ «ХТЗ» Катерина Котелевець. Ще один представник цієї школи Євген Зіборов виграв «срібло» в триборстві (біг, стрільба і плавання).

У змаганнях серед дорослих отримати медалі харківським п'ятиборців не вдалося. Чемпіоном в особистому заліку серед чоловіків став львів'янин Павло Зведенюк, серед жінок чемпіонкою стала киянка Анастасія Бушуєва. У командних змаганнях перемогла чоловіча збірна Львівської області і жіноча збірна Житомирської.

comments powered by HyperComments