Чемпіонат Європи з боксу пройде на базі Палацу спорту «Локомотив»

Середа, 25 січня 2017, 12:28
Раніше найбільшим боксерським форумом, який досі проходив у Харкові, був Кубок Європи серед чоловіків 2010 року
Чемпіонат Європи з боксу пройде на базі Палацу спорту «Локомотив»

Рішення про проведення чемпіонату Європи в Харкові ухвалив виконком Європейської конфедерації боксу. Змагання відбуватимуться з 14 по 25 червня на базі Палацу спорту «Локомотив» імені Георгія Кірпи.

На даний момент планується, що до складу збірної команди України, яка братиме участь у європейській першості, будуть включені 2-3 боксери від Харківської області.

Завдяки активній позиції ХОДА та особисто Юлії Світличної нашому регіону вдалося вибороти право проведення континентальної першості, обійшовши претендентів з Туреччини та Росії.

Нагадаємо, що на ХТЗ відкрито спортзал на 150 боксерів.

«Це тільки початок, попереду ще багато роботи. Це найбільша школа в Україні. Комплекс щорічно приймає до 100 тисяч чоловік, тут проводяться змагання та чемпіонати різних рівнів , - зазначив заступник голови - керівник апарату ХОДА  Анатолій Бабічев. - Глава ХОДА Юлія Світлична приділяє особливу увагу розвитку в регіоні спорту і фізичної культури. Цей напрямок є пріоритетним у роботі обласної державної адміністрації і на 2017 рік. Зокрема, це підтримка спортсменів, поліпшення матеріально-технічної бази спортивних закладів. Упевнений, що в цьому році ми зможемо зробити багато».

comments powered by HyperComments