Харківські синхроністки виграли чемпіонат України

П'ятниця, 10 лютого 2017, 14:06
Змагання проходили у Палаці спорту "Локомотив"
Харківські синхроністки виграли чемпіонат України

На чемпіонаті України з синхронного плавання, який проходив з 7 по 9 лютого у харківському Палаці спорту "Локомотив", майже всі золоті нагороди вибороли харків`янки.

У змаганнях брали участь команди з Харківської, Одеської, Миколаївської областей і Києва.

Перше місце зайняла команда "Харківська область-1", до складу якої увійшли Анна Волошина, Ксенія Сидоренко, Катерина Садурська, Анастасія Савчук, Олександра Кашуба, Єлизавета Яхно, Яна Нарежна, Аліна Шинкаренко, Катерина Гончарова, а також Марина і Владислава Алексєєви.

Друге й третє місця відповідно у команд "Київ-1" і "Одеська область-1".

В обласному управлінні з питань молоді та спорту зазначили, що команда "Харківська область-1", яка фактично є національною збірною України, зазнала великих змін після Олімпіади. Її покинули багато досвідчених спортсменок, але їх місце зайняли молоді перспективні дівчата, деякі з яких уже заявили про себе на міжнародній арені.

Харків’янки здобули «золото» в усіх видах програми, де виступали. Лише у мікст-дуетах, в яких Харківська область не була представлена, медалі завоювали гості з Одеси та Києва.

Всього на рахунку харківських майстринь синхронного плавання сім золотих і три срібні нагороди.

Так, Анна Волошина перемогла в «соло» як у технічній, так і в довільній програмах, а також здобула перемогу в змаганнях дуетів разом з партнеркою Єлизаветою Яхно.

Друга команда Харківської області посіла шосте місце. До її складу увійшли Бережна Валерія, Бурдова Олександра, Гришко Вероніка, Дерев'янченко Олеся, Коваленко Олександра, Корнєєва Дарина, Кулик Анастасія, Носова Анна, Сєрікова Мар'яна та Фєдіна Марта.

Раніше повідомлялось, що чемпіонат України з синхронного плавання проходить у Харкові.

comments powered by HyperComments