Українські дівчата - найкращі! - Світлична про перемогу збірної України з тенісу над Австралією

Неділя, 12 лютого 2017, 14:10
Завдяки перемозі Еліни Світоліної над Дар'єю Гавріловою Україна виграла матчеву зустріч проти команди Австралії і вийшла в плей-офф Кубка Федерації
Українські дівчата - найкращі! - Світлична про перемогу збірної України з тенісу над Австралією

У матчі першого раунду тенісного Кубка Федерації у Другій Світовій групі тенісна збірна України перемогла збірну Австралії.

Третій поєдинок, який проходив у харківському Палаці спорту "Локомотив" між першою ракеткою України Еліною Світоліною та представницею Австралії Дар`єю Гавріловою, завершився у двох сетах на користь харківської спортсменки - 6:3, 6:2.

Таким чином, матчевий рахунок став 3:0 на користь українок, і два поєдинки, які лишились, уже не впливають на загальний результат - українки проходять у Кубку Федерації далі.

"Україна перемагає Австралію!!! Молодці! Я ж казала, українські дівчата - найкращі!", - прокоментувала подію голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична у своєму Facebook.

Вона також повідомила ще про одну гарну спортивну новину.

"Харківщина дійсно стає центром вагомих світових змагань. Всесвітня Федерація Танцювального спорту прийняла рішення провести КУБОК СВІТУ серед професіоналів у Харкові. Вперше в Україні!!!
4 березня 2017 року учасники з 15 країн світу визначать переможців", - написала голова ХОДА.

Світлична нагадала, що вже 23 лютого у Харкові відбудеться матч плей-офф Ліги Європи УЄФА, у якому донецький "Шахтар" прийматиме іспанську "Сельту".

comments powered by HyperComments