Харківські синхроністки привезли медалі з Франції

Понеділок, 13 березня 2017, 22:03
У Парижі пройшов перший етап Світової серії з синхронного плавання – турнір Make Up for Seven, на якому збірна України здобула шість нагород.
Харківські синхроністки привезли медалі з Франції

У змаганнях взяли участь спортсмени з 23 країн світу. Українська команда, котра складається з харків'янок, завоювала дві золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди.

Переможницею цього етапу Світової серії в змаганнях серед солісток стала Анна Волошина. Вона здобула золоту медаль у технічній програмі та виграла довільну програму.

У змаганнях дуетів Анна Волошина разом з Єлизаветою Яхно здобули бронзові медалі.

У змаганнях груп Анна Волошина, Єлизавета Яхно, а також Ксенія Сидоренко, Катерина Садурська, Анастасія Савчук, Марія та Владислава Алексєєва здобули срібні медалі в технічній та довільній  програмах. Поступилися харків’янки лише суперницям з Японії. Бронзовими призерками стали китайські синхроністки.

Новий для синхронного плавання формат змагань – Світова серія - буде складатися з семи етапів, по закінченню яких у вересні цього року буде визначено переможця серед окремих категорій. Наступний етап відбудеться з 22 по 24 квітня у Китаї.

comments powered by HyperComments