Юлія Світлична дала старт чемпіонату Європи з боксу / Фоторепортаж

Сергій Козлов  |  П'ятниця, 16 червня 2017, 19:47
У палаці спорту «Локомотив» відкрився Чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків.
Юлія Світлична дала старт чемпіонату Європи з боксу / Фоторепортаж

В урочистостях з нагоди выдкриття взяла участь і виступила голова Харківської облдежадміністрації Юлія Світлична, повідомляє «Справжня Варта».

«Шановні учасники, тренери, організатори, гості свята, я вітаю всіх на гостинній харківській землі! Я сподіваюсь, що ви отримаєте гарні емоції, а всі учасники - задоволення від власних здобутків», – сказала керівник області.

Вона передала учасникам чемпіонату слова вітання від Президента України Петра Порошенка та зачитала привітального листа: «Дорогі друзі, вітаю вас із відкриттям та проведенням європейської першості з боксу серед чоловіків на Харківщині! Україна пишається традиціями та яскравими успіхами як у аматорському, так і в професійному боксі, своїми відомими в усьому світі спортсменами. Упевнений, що на цьому престижному боксерському турнірі атлети продемонструють високий рівень майстерності, мужності та волі до перемоги, а мільйони прихильників та уболівальників з багатьох країн палко підтримуватимуть своїх героїв на шляху до чемпіонату світу в Німеччині. Бажаю вам доброго  здоров’я, миру, невичерпної енергії, і нехай переможе найсильніший!»

Чесної боротьби і перемоги – боксерам, а чудового змагання – глядачам побажав Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Одразу по завершенні церемонії відкриття на двох рингах чемпіонату розпочалися перші кваліфікаційні бої.

Україна вперше отримала право на проведення такого масштабного турніру. Під час змагань на Харківщині буде розіграно ліцензії на чемпіонат світу в 10 категоріях. Україну на ЧЄ-2017 у Харкові представлять 10 спортсменів з Харківської, Київської, Львівської, Запорізької, Одеської, Хмельницької, Полтавської областей та міста Київ.

Кількома годинами раніше пройшло жеребкування.

Напередодні, 13 червня зі спортсменами зустрілася голова ХОДА Юлія Світлична. Вона передала спортсменам слова підтримки від Президента України Петра Порошенка й побажала українцям витримки, терпіння та перемоги. 

«Справжня Варта» стежить за перебігом подій на чемпіонаті.

comments powered by HyperComments