У «Металіста 1925» сталася «дніпруха»

Справжня Варта  |  Понеділок, 17 липня 2017, 23:01
У новому футбольному сезоні, що стартував в минулі вихідні, харківські команди провели матчі першого туру.
У «Металіста 1925» сталася «дніпруха»

У східній групі першості другої ліги «Металіст 1925» програв виїзний матч з рахунком 0:1 принциповому супернику - дружині СК «Дніпро-1». І Харків, і Дніпро втратили представництво в українській Прем'єр-лізі і одночасно почали шлях повернення в еліту українського футболу, повідомляє Справжня Варта.

За протистоянням «Металіста 1925» і «Дніпра-1» на трибунах стадіону «Дніпро-арена» спостерігали 3045 глядачів. Загалом картинка протистояння двох міст - Харкова і Дніпра - була досить привабливою. Перший тайм краще вдався «Дніпру-1», другий - «МХ». Єдина різниця в тому, що суперник свій момент реалізував, а «Металіст 1925» – ні. На 27-й хвилині простріл з правого флангу замкнув дніпрянин Олег Кожушко – 1:0. Рахунок на табло зберігся до кінця гри. На 90-й хвилині півзахисник «Металіста 1925» Ярослав Дехтяренко вийшов один на один з воротарем, але пробив поруч зі штангою.

«Якщо говорити в цілому, то, думаю, гра була нічийною», – поділився враженнями після матчу головний тренер ФК «Металіст 1925» Олександр Призетко.

У першості першої ліги харківський «Геліос» стартував матчем на виїзді з «Балканами» із села Зоря Одеської області. Арбітр призначив два пенальті у ворота господарів поля – в кожному з таймів – за порушення правил у своєму штрафному майданчику. У першій половині гри балканець прихопив форварда гостей за футболку, після перерви захисник одеситів зіграв рукою. У підсумку харківські святкували перемогу – 2: 0.

У чемпіонаті Харківської області (група А) першу столицю України представляють дві футбольні команди, які за підсумками дев'яти турів розташовуються далеко від лідерів першості. «Універ-Динамо ХНУВС», маючи в заліку по три перемоги, нічиї і поразки, окзалось в середині підсумкової таблиці - на шостому рядку з дванадцяти. Харківська «Геліос-академія» - єдина команда, яка програла всі дев'ять матчів.

Більше новин читайте на сайті «Справжня Варта».

comments powered by HyperComments