Синхронне плавання майже повністю "переїхало" з Києва до Харкова

Понеділок, 24 липня 2017, 17:01
"Чемпіонська" збірна України вже повністю складається з харків’янок
Синхронне плавання майже повністю "переїхало" з Києва до Харкова

І саме наші землячки принесли Україні відмінний результат на чемпіонаті світу з синхронного плавання в Будапешті, - повідомляє «Справжня Варта»

У змаганнях комбінованих груп Анна Волошина, Єлизавета Яхно, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Олександра Кашуба, Марина Алексєєва, Владислава Алексєєва, Валерія Апрелєва, Яна Нарежна та Аліна Шинкаренко отримали за свій виступ 42.0000 бала та впевнено обійшли суперниць з Японії, які посіли третє місце (93.2000). Перемога в цьому виді була за синхроністками з Китаю (96.1000 бала).

Крім того, українки здобули бронзову нагороду в довільній програмі груп з результатом 93.9333 бала. Анна Волошина, Єлизавета Яхно, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Олександра Кашуба, Марина Алексєєва, Владислава Алексєєва та Яна Нарежна, таким чином, взяли реванш у японок за технічну програму груп, де, нагадаємо, стали четвертими. Перемога в довільній програмі дісталася збірній Росії (97.3000 бала), друге місце посіли китаянки (95.2333 бала).

Таким чином, збірна України з синхронного плавання завоювала медалі майже в усіх видах змагань (окрім технічної програми груп, а також мікст-дуетів, де не виступала). Найбільшу кількість нагород – шість, додому везе Анна Волошина, яка стала призеркою в командних змаганнях, а також здобула бронзові медалі в технічній і довільній програмах соло та в технічній і довільній програмах дуетів, де виступала разом з Єлизаветою Яхно.

Як раніше писала «Справжня Варта», Анна Волошина здобула третю «бронзу» чемпіонату світу.

Також харківські синхроністки зібрали всі «срібло» юніорського чемпіонату Європи. Дівчата вибороли срібні медалі в змаганнях груп (88.4000 бали) і комбі (88.6000 бали), поступившись лише збірній Росії. Треті місця в цих видах програми дісталися збірній Іспанії.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments