Люди у формах вчиняють рейди по Харкову

Середа, 9 серпня 2017, 21:27
Співробітники Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій та працівники КП «Жилкомсервісу» перевіряють стан пожежної безпеки житлових будинків у Харкові.
Люди у формах вчиняють рейди по Харкову

Зокрема, сьогодні, 9 серпня, фахівці Головного управління та Київського районного відділу ДСНС провели інформаційно-роз'яснювальну роботу зі співробітниками КП «Жилкомсервіс» і жителями багатоповерхових будинків в одному з мікрорайонів Київського району, повідомляє «Справжня Варта».

Рейд пройшов на ділянці КП «Жилкомсервіс» №16. Рятувальники перевірили стан шляхів евакуації, зокрема, їх захаращеність, наявність в коридорах і сходових клітинах горючих і будівельних матеріалів. Також проінспектували стан електрогосподарства в житлових квартирах і під'їздах, як працює внутрішнє і зовнішнє водопостачання. Рятувальники поспілкувалися із місцевими жителями, роз'яснили протипожежні заходи при експлуатації побутових приладів, газового обладнання, навчили користуватися вогнегасником і вручили пам'ятки. Навчальні матеріали отримали і співробітники КП «Жилкомсервіс» для проведення відповідних інструктажів з жителями.

З кожним жителем квартир багатоповерхівок проведено інструктаж щодо дотримання норм і правил пожежної безпеки як у власному житлі, так і на прибудинковій території. Така профілактична робота дуже важлива, адже кожен повинен свідомо ставитися до питань пожежної безпеки у власному будинку, вважають в обласному главку ДСНС.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments