Парашутисти в Коротичі тренуються для встановлення нового світового рекорду/ Фото

Четвер, 24 серпня 2017, 12:14
Групою у 222 осбои вони планують побудувати в повітрі три фігури
Парашутисти в Коротичі тренуються для встановлення нового світового рекорду/ Фото

Сам рекорд має бути встановлений  в Арізоні, в цьому році, з 21 по 27 жовтня, - передає «Справжня Варта» за повідомленням прес-служби Національної Гвардії

Склад групи - міжнародний.

" Легендарні особистості, просто легендарні. Це ті люди, які будуть організовувати світовий рекорд, який відбудеться, сподіваюся, в Арізоні, в цьому році, з 21 по 27 жовтня. Це буде формація 222 людини, які повинні побудувати 3 фігури. Тобто побудувати і двічі її перебудувати ", - повідомив Ілля Балашов, капітан Європейського Big-Way Camp, рекордсмен світу з парашутного спорту.

Зокрема, у складі команди - 70 спортсменів, 27 країн - від Японії та Сінгапуру до Бразилії, парашутисти з індивідуальним кількістю стрибків від майже чотирьох сотень. Організатори зборів розповідають: їм вдалося залучити кращих капітанів світових рекордів. У тому числі і автора-рекордсмена останнього - німця Дітера Кірша. В цілому, Big-Way Camp - це тренування перед установкою нового світового рекорду.

Стрибки спортсмени здійснюють з військово-транспортного літака Ан-72.

Як раніше писала «Справжня Варта», курсанти-кожедубівці провели польоти на бойових літаках. Практичні заняття пройшли на аеродромах трьох бригад тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments